Ik heb mij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Het beroep coach is geen beschermde titel en iedereen die dat wil mag zich coach noemen. Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken tijdens het coachen, bereid mij goed voor op coachings sessies en met deze aansluiting wil ik laten zien dat ik het coachingsvak serieus neem.

De NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Met mijn aansluiting word ik geacht de Internationale Ethische Code IEC en het klachtenreglement te volgen. Natuurlijk heb ik liever geen klachten, maar indien die er zijn dan worden die zorgvuldig afgehandeld.

Daarnaast laat mijn aansluiting zien dat ik het belangrijk vind om mij continu te blijven ontwikkelen. Dit kan via opleiding zijn, maar ook via training en bijeenkomsten die worden georganiseerd. Ook biedt de NOBCO intervisie aan tussen coaches.

Ik ben dus super trots dat ik nu een eigen coach profiel heb op de website van NOBCO!