Teamcoaching

Organisaties en teams zijn continu in beweging. Er komen teamleden bij of er gaan medewerkers weg. Ook de buitenwereld verandert en innoveert en hierin moeten medewerkers en teams wel mee kunnen bewegen. Uiteindelijk staat of valt je organisatie bij de medewerkers die er werken en hun werkplezier.

Soms loopt de ontwikkeling van een team anders dan verwacht of loopt de samenwerking binnen of tussen teams niet zoals je had gehoopt. Een coachingstraject bij Ende Coaching & Advies biedt dan uitkomst.

Per bedrijf verschilt het coachingsvraagstuk. Daarom plan ik eerst een intake gesprek. We bespreken dan de rol die coaching binnen een team of de organisatie kan spelen. Zo krijg ik meer informatie over de organisatie en het team dat deelneemt en ik geef een beeld van mij als coach. Naar aanleiding van dit intake gesprek maak ik een maatwerkprogramma voor het team. Het kan zijn dat teamcoachingssessies en persoonlijke individuele coaching de teamleden zich hierbij afwisselt.

Natuurlijk evalueren we het traject na en tijdens de sessies. We bespreken gezamenlijk of de doelstellingen zoals deze in de intake zijn benoemd behaald zijn.