Digicoaching

Een vreemde eend in de bijt tussen de persoonlijke en organisatie coaching zul je denken. Toch niet helemaal. Binnen organisaties komt er vaak een overkill aan applicaties voor. Gebruikers zien door de bomen het bos niet meer. Zij zien alleen een computer, die voor hen het werk er niet gemakkelijker op maakt. Natuurlijk worden de nieuwste technieken en applicaties geïntroduceerd om efficiënter te werken. Soms krijgen medewerkers juist het gevoel dat ze het niet meer overzien en de techniek hen overheerst i.p.v. andersom. Ook hierbij biedt Ende Coaching & advies uitkomst.

We gaan daar gezamenlijk mee aan de slag. Welke applicaties worden veelal gebruikt binnen de werkprocessen? Hoe kunnen we deze slim inzetten in de huidige werkprocessen zodat deze applicaties meer ondersteunend worden aan de werkprocessen? Hoe zetten we ze zo in dat er resultaat mee geboekt wordt. 

We plannen eerst een intake of kennismakingsgesprek en bepalen wat precies het vraagstuk is waar de organisatie of gebruikers mee worstelen. Afhankelijk daarvan plannen we sessies met gebruikers en kan het ook nodig zijn dat ik individueel met gebruikers in gesprek ga en dat zij een stuk individuele coaching nodig hebben. Afhankelijk van het vraagstuk en doelstelling in de intake maak ik een maatwerkofferte.