Wat Coachees vertellen

Het coachingstraject bij Sabrina voelt voor mij erg positief, er is een fijne sfeer en er wordt serieus gewerkt. Er kan ook zeker gelachen worden en dat is ook belangrijk. 

Anoniem

2020, 2021

Sabrina heeft mij ontzettend geholpen om stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Soms pittig omdat ze je uitdaagt buiten je comfort zone te stappen. Met humor en scherpe vragen helpt Sabrina je om je antwoorden of route daar naar toe zelf te vinden.

Tim 2019

Sabrina haar grote kracht is het daadwerkelijk kunnen luisteren. Ze hoort wat je zegt en stelt je vervolgens precies die vragen om je tot verhelderende inzichten te laten komen. Het is een verademing om een coach te zien die geen eigen theorieën predikt, maar juist handvatten en feedback verschaft, passende bij jouw unieke situatie. Daarbij is het fijn dat ze je helpt bij het concreet maken van nieuwe routes. Sabrina is kundig, zeer empathisch en stimulerend. Ik zou haar zo weer in de armen nemen.  

Tamara

2020

In 2016 en 2017 heb ik een coachingstraject doorlopen met Sabrina. Mijn vraagstuk draaide vooral over me zeker voelen in de rol van consultant bij klanten.

Tijdens onze gesprekkenreeks toonde zich zij altijd open en geduldig. Soms duurde het wat langer voordat ik een vraag kon beantwoorden en dat mocht.

Het resultaat van ons traject was dat ik concrete acties kon benoemen en uitvoeren die mij zekerder in mijn rol maakten. Maar nog belangrijker, in de gesprekken met Sabrina werd duidelijker dat ik ook last had van uitspraken van een oud-werkgever. Deze veroorzaakten veel onzekerheid bij me. Al pratende met Sabrina begon ik steeds meer te beseffen dat ik meer in mijn mars had en dat ik het al waar maakte zonder dat ik het door had. Ik ben Sabrina heel erg dankbaar voor de tijd en het geduld dat ze met me had. Zonder haar zou ik mijn rol als consultant niet goed genoeg vervuld kunnen hebben.

Nadine

2016, 2017