Persoonlijke coaching

“Wat wil ik nou écht? Wat zijn mijn talenten en waar krijg ik energie van?” 

“Hoe kan ik rust vinden in mijn drukbezette leven en meer balans krijgen tussen werk en privé?” 

“Ik wil mij graag ontwikkelen maar welke richting kies ik en hoe weet ik dat ik de juiste keuze maak?”

Dit zijn voorbeelden van coachingsvraagstukken waar ik mee aan de slag kan. Wil je iets veranderen aan je (professionele) leven of zoek je richting bij je professionele en/of persoonlijke groei.  Dan biedt een persoonlijk coachingstraject bij Ende Coaching & Advies uitkomst.

Met een persoonlijk coachingstraject krijg je meer inzicht in je drijfveren, de kant die je op wilt en welke obstakels je tegenhouden. Het traject begint met het duidelijk formuleren van jouw coachvraag. In een vrijblijvend oriëntatie gesprek bespreken we jouw coachvraag. Jij ervaart hoe ik werk en tegelijkertijd leer ik jou kennen. Gezamenlijk beslissen we of het coachingstraject gestart wordt.

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer 6 sessies van 1,5 uur. Na 3 sessies hebben we een evaluatie om te bespreken hoe je het coachingstraject ervaart en waar je nu staat.

Heb je het coachingstraject ingezet vanuit jouw werk, dan is er ook de mogelijkheid om een eindgesprek in te plannen met jouw opdrachtgever/leidinggevende om te bespreken hoe het coachingstraject is verlopen.

Thema’s waar ik veel ervaring mee heb zijn het vergroten van jouw werkgeluk, werk en privé balans en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan.