Mijn werk

01

Persoonlijke coaching

Met een persoonlijk coachingstraject krijg je meer inzicht in je drijfveren, de kant die je op wilt en welke obstakels je tegenhouden. Het traject begint met het duidelijk formuleren van jouw coachvraag. In een vrijblijvend oriëntatie gesprek bespreken we jouw coachvraag. Jij ervaart hoe ik werk en tegelijkertijd leer ik jou kennen. Gezamenlijk beslissen we of het coachingstraject gestart wordt.

02

Losse coaching

Het is mogelijk om losse coachingssessies te boeken. Heb je bijvoorbeeld een coachingstraject afgerond en heb je toch nog behoefte aan een extra sessie, of vind je een coachingstraject van 6 sessies te omvangrijk, dan is er de mogelijkheid om één of meerdere losse sessies te boeken.

03

Bedrijfscoaching

Organisaties en teams zijn continu in beweging. Er komen teamleden bij of er gaan medewerkers weg. Ook de buitenwereld verandert en innoveert en hierin moeten medewerkers en teams wel mee kunnen bewegen. Uiteindelijk staat of valt je organisatie bij de medewerkers die er werken en hun werkplezier. Soms loopt de ontwikkeling van een team anders dan verwacht of loopt de samenwerking binnen of tussen teams niet zoals je had gehoopt. Een coachingstraject bij Ende Coaching & Advies biedt dan uitkomst.

04

Computer coaching

Een vreemde eend in de bijt tussen de persoonlijke en organisatie coaching zul je denken. Toch niet helemaal. Binnen organisaties komt er vaak een overkill aan applicaties voor. Gebruikers zien door de bomen het bos niet meer. Zij zien alleen een computer, die voor hen het werk er niet gemakkelijker op maakt. Natuurlijk worden de nieuwste technieken en applicaties geïntroduceerd om efficiënter te werken. Soms krijgen medewerkers juist het gevoel dat ze het niet meer overzien en de techniek hen overheerst i.p.v. andersom. Ook hierbij biedt Ende Coaching & advies uitkomst met persoonlijke coaching en groepscoaching.

Neem contact op

Voor vragen, informatie of vrijblijvend gesprek.

10 + 8 =